Hotel Plavi Plava Laguna

Препорака!

Hotel Plavi Plava Laguna

Растојание од
  • Плажа: 50 m
  • Центар: 4000 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt