Kрстарењa

Ако сакате повеќе од море и лето, ако сте за нешто необично во средината на јули или некој друг месец, комбинацијата на крстарење и Медитеранот или Северна Европа се вистинскиот избор. Морето, пловењето, обиколките на различни градови ветуваат незаборавни крстарења.

крстарењa

Крстарење по Западен Медитеран

Овој дел секако може да се карактеризира со егзотични епитети, сончево, богата историја, прекрасни брегови, сино море. Благодарение на својата исклучително поволна положба, Западниот Медитеран во претходните векови бил место на трговија, освојување, појдовна точка за големи географски откритија, што оставило свој белег, во форма на бројни споменици, мешано население и атрактивни пристаништа. Крстарењето по Западен Медитеран ве води да истражите голем број места богати со историја и културни знаменитости.

Крстарење по Источен Медитеран

Еден од природно и културно најбогатите региони, Источниот Медитеран е претставник на класиците, античките градови и многу популарните пристаништа. Крстарењето по источниот Медитеран ви дава можност да ги истражите сите природни и културни убавини на овој регион во едно патување.

Крстарење со Северна Европа

Посетете ги норвешките фјордови, запознајте го балтичкиот шмек, многу зачуваната природа, фасцинантните градови ветуваат незаборавни крстарења. Осло, Копенхаген, Амстердам, се некои од градовите кои можете да ги посетите на ова крстарење.

Početna
Hit ponude
Kontakt