Ја издвојуваме оваа недела
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Dvorište
Двор
Двор
Двор
Внатрешен изглед на Вилата
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите,
Внатрешен изглед на собите,
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Внатрешен изглед на собите
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Изглед на балконот
Изглед на балконот
Изглед на балконот
Изглед на балконот
Растојание од
  • Плажа: 30 m
  • Центар: 30 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt