Сцецијална понуда
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Izgled terase
Izgled terase
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer hotela
Enterijer vile
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Растојание од
  • Плажа: 100 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt