Сместување приспособено за деца
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Надворешен изглед
Балкон
Балкон
Соба
Соба
Соба
Соба
Соба
Соба
Соба
Соба
Растојание од
  • Плажа: 400 m
  • Центар: 400 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt