Ја издвојуваме оваа недела
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Поглед од улица
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Плажа
Плажа
Плажа
Плажа
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Enterijer sobe
Тоалет
Растојание од
  • Плажа: 20 m
  • Центар: 450 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt