Сместување приспособено за деца
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Двор
Поглед од улица
Поглед од улица
Надворешен базен
Надворешен базен
Надворешен базен
Надворешен базен
Надворешен базен
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Enterijer kupatila
Растојание од
  • Плажа: 120 m
  • Центар: 80 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt