Хит понуда
Поглед од улица
Поглед од улица
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Соба
Соба
Соба
Соба
Соба
Тоалет
Растојание од
  • Плажа: 80 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt