Vila Stavrula Garden

Сместување приспособено за деца
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Dodatni sadržaj
Izgled terase
Izgled terase
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila

Vila Stavrula Garden

Растојание од
  • Плажа: 250 m
  • Центар: 200 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt