Сместување приспособено за деца
Aegean White
Aegean White
Aegean White
Растојание од
  • Плажа: 110 m
  • Центар: 250 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt