Препорака!
Поглед од улица
Поглед од улица
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Тераса
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Тоалет
Тоалет
Тоалет
Растојание од
  • Плажа: 80 m
  • Центар: 80 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt