Сместување приспособено за деца
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Dvorište
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Растојание од
  • Плажа: 70 m
  • Центар: 250 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt