Препорака!
Двор
Hotel Elia Двор
Надворешен базен
Тераса
Тераса
Тераса
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Тоалет
Бар
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 500 m
  • Центар: 300 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt