Сместување приспособено за деца
Вила
Вила
Вила
Вила
Вила
Вила
Вила
Вила
Вила
Вила
Надворешен базен
Надворешен базен
Надворешен базен
Надворешен базен
Ресторан
Ресторан
Поглед од улица
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Соби
Тераса
Тераса
Купатило
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 150 m
  • Центар: 20 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt