Сместување приспособено за деца
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Eksterijer vile
Izgled terase
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Pogled sa ulice
Enterijer vile
Enterijer vile
Enterijer vile
Enterijer vile
Enterijer vile
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 120 m
  • Центар: 20 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt