Одлична цена
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Restoran
Restoran
Bar
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Izgled terase
Izgled terase
Растојание од
  • Плажа: 500 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt