Одлична цена
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Bar
Bar
Restoran
Recepcija
Recepcija
Dvorište
Dvorište
Spoljašnji bazen
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Izgled terase
Izgled terase
Izgled terase
Enterijer kupatila
Растојание од
  • Плажа: 300 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt