Hotel Kassandra Bay Village

Препорака!
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe

Hotel Kassandra Bay Village

Растојание од
  • Плажа: 400 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt