Одлична цена
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Restoran
Restoran
Recepcija
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Растојание од
  • Плажа: 700 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt