Одлична цена
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Spoljašnji bazen
Dvorište
Dvorište
Dvorište
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Bar
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Izgled terase
Restoran
Restoran
Растојание од
  • Плажа: 1000 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt