Hotel Miraggio Thermal & Spa

Сместување приспособено за деца
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Unutrašnji bazen
Unutrašnji bazen
Unutrašnji bazen
Restoran
Restoran
Bar
Bar
Bar
Bar
Bar
Bar
Enterijer hotela
Plaža
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe

Hotel Miraggio Thermal & Spa

Растојание од
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt