Hotel Olympic Kosmas

Одлична цена
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Bar
Bar
Restoran
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila

Hotel Olympic Kosmas

Растојание од
  • Плажа: 150 m
  • Центар: 500 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt