Одлична цена
Dodatni sadržaj
Plaža
Plaža
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Enterijer hotela
Dvorište
Bar
Restoran
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Izgled terase
Izgled terase
Растојание од
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt