Hotel Archipelagos Residence

Препорака!

Hotel Archipelagos Residence

Растојание од
  • Плажа: 1500 m
  • Центар: 900 m
  • Аеродрома: 85 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Dokumenta

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt