Hotel Central Hersonissos

Одлична цена

Hotel Central Hersonissos

Растојание од
  • Плажа: 200 m
  • Центар: 100 m
  • Аеродрома: 23 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Dokumenta

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt