Одлична цена
1879_enn3a13o.2tv.jpg Eksterijer hotela
1879_i3gtglfx.jmt_.jpg Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
1879_eggea4rq.x5c.jpg Spoljašnji bazen
1879_m55zqalq.dfl_.jpg Spoljašnji bazen
1879_vc4u0skc.jij_.jpg Spoljašnji bazen
1879_gukhcern.l5q.jpg Enterijer sobe
1879_5aldbgrh.rrm_.jpg Enterijer sobe
1879_tawi52sr.ilm_.jpg Enterijer sobe
1879_ljhwj3ot.ibb_.jpg Restoran
1879_r5oloyia.z0q.jpg Restoran
1879_pzngk3iz.vuu_.jpg
Растојание од
  • Плажа: 100 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt