Одлична цена
Eksterijer hotela
Dvorište
Dvorište
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Bar
Bar
Bar
Restoran
Igraonica za decu
Izgled terase
Растојание од
  • Плажа: 100 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt