Одличен квалитет
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Plaža
Plaža
Plaža
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Teretana
Dodatni sadržaj
Unutrašnji bazen
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Restoran
Dvorište
Enterijer sobe
Bar
Bar
Растојание од
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt