Одличен квалитет
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Bar
Dvorište
Restoran
Restoran
Eksterijer hotela
Plaža
Enterijer hotela
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Izgled terase
Растојание од
  • Плажа: 150 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt