Препорака!
Eksterijer hotela
Letovane_Hoteli_Grcka_Sitonija_Barcino_Tours_Hotel_Lagomandra_Spa-2.jpg Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Spoljašnji bazen
Letovane_Hoteli_Grcka_Sitonija_Barcino_Tours_Hotel_Lagomandra_Spa-3.jpg Igraonica za decu
Igraonica za decu
Bar
Bar
Bar
Restoran
Enterijer hotela
Enterijer kupatila
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Letovane_Hoteli_Grcka_Sitonija_Barcino_Tours_Hotel_Lagomandra_Spa-1.jpg Enterijer sobe
Enterijer sobe
Izgled terase
Wellness & Spa Centar
Teretana
Растојание од
  • Плажа: 150 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt