Одличен квалитет
Растојание од
  • Плажа: 800 m
  • Центар: 100 m
Апартманот поседува
Видови на транспорт

Опис

Цени

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt