Филтри

Филтри

Понуда за сместување

Lagomandra Hotel & Spa Препорака!
  • Од плажа: 150 m

Lagomandra Hotel припаѓа на комплексот Лагомандра, заедно со хотелот Лагомандра Бич. Хотелот Лагомандра се наоѓа преку плажа, на околу 150 м и е поврзан со хотелот Лагомандра Бич со пешачка патека (надвозник) преку главниот пат.

Погледнете ја понудата
Letovanje_Hoteli_Grcka_Sitonija_Hotel_Lagomandra_Beach_Barcino_Tours.jpg Препорака!

Хотелот Lagomandra Beach припаѓа на Неос Мармарас и е оддалечен од него околу 6 километри. Хотелскиот комплекс Лагомандра се состои од два хотели, хотелот Лагомандра и плажата Лагомандра. Хотелот Lagomandra Beach се наоѓа веднаш на брегот, на плажа со кристално чиста вода богата со зеленило.

Погледнете ја понудата
Početna
Hit ponude
Kontakt