Филтри

Филтри

Понуда за сместување

Hotel Olivera Ја издвојуваме оваа недела
  • Од плажа: 20 m
  • Од центар: 0 m

Хотел Оливера се наоѓа во централниот дел на Саримсакли, лоциран на првата линија до морето, на шеталиштето до плажата, што го прави еден од најдобро позиционираните хотели во Саримсакли.

Погледнете ја понудата
Početna
Hit ponude
Kontakt