Филтри

Филтри

Понуда за сместување

Letovanje_Egipat_Hoteli_Avio_Hurgada_Hotel_Silva_Beach-2.jpg Препорака!
  • Од центар: 700 m
  • Од aеродромот: 30 km

Хотелот Silva Beach се наоѓа на својата песочна / карпеста плажа на брегот на Херсонисос. Хотелот се наоѓа на источната страна на Херсонисос, на околу 700 метри од центарот на градот, на само 30 километри од аеродромот во Ираклион.

Погледнете ја понудата
    1 2
Početna
Hit ponude
Kontakt