Одличен квалитет
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Ambrosia Hotel
Растојание од
  • Аеродрома: 40 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt