Сместување приспособено за деца
Растојание од
  • Плажа: 100 m
  • Центар: 3000 m
  • Аеродрома: 35 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt