Одлична цена
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 100 m
  • Центар: 2000 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt