Ја издвојуваме оваа недела
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Hotel Roxx Royal
Растојание од
  • Плажа: 400 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Превоз

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt