Одличен квалитет
Grand Zaman Beach hotel Eksterijer hotela
Grand Zaman Beach Eksterijer hotela
Grand Zaman Beach Eksterijer hotela
Grand Zaman Beach Eksterijer hotela
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Bar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Enterijer hotela
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 50 m
  • Центар: 800 m
  • Аеродрома: 125 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt