Grand Zaman Garden Hotel

Сместување приспособено за деца
Grand Zaman Garden Hotel Eksterijer hotela
Grand Zaman Garden Hotel Eksterijer hotela
Grand Zaman Garden Hotel Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Plaža
Tobogani
Bar
Spoljašnji bazen
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Dvorište
Izgled terase
Izgled terase
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Igraonica za decu
Teretana
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Аранжман PDF

Grand Zaman Garden Hotel

Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 100 m
  • Центар: 800 m
  • Аеродрома: 135 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt