Препорака!
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Bar
Bar
Plaža
Plaža
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Dodatni sadržaj
Restoran
Restoran
Restoran
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 70 m
  • Центар: 200 m
  • Аеродрома: 120 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt