Hotel Haydarpasha Palace

Одличен квалитет
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Tobogani
Bar
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Wellness & Spa Centar
Dodatni sadržaj
Aqua Park
Plaža
Plaža
Spoljašnji bazen

Hotel Haydarpasha Palace

Растојание од
  • Аеродрома: 100 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt