Hotel Lonicera City Kleopatra

Акција!
Eksterijer hotela
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Bar
Bar
Plaža
Plaža
Plaža

Hotel Lonicera City Kleopatra

Растојание од
  • Плажа: 100 m
  • Аеродрома: 132 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt