Препорака!
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Hotel Relax Beach
Растојание од
  • Плажа: 50 m
  • Центар: 3500 m
  • Аеродрома: 130 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt