The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa

Препорака!
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer hotela
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Izgled terase
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Restoran
Restoran
Restoran
Bar
Bar
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Igraonica za decu
Tobogani
Tobogani
Unutrašnji bazen
Spoljašnji bazen
Plaža
Plaža

The Lumos Deluxe Resort Hotel & Spa

Растојание од
  • Плажа: 150 m
  • Центар: 155 m
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt