Одличен квалитет
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Tobogani
Tobogani
Tobogani
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Plaža
Plaža
Plaža
Dodatni sadržaj
Dodatni sadržaj
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Igraonica za decu
Wellnes i SPA centar
Wellnes i SPA centar
Растојание од
  • Аеродрома: 16 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt