Amara Premier Palace

Одличен квалитет
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Tobogani
Tobogani
Plaža
Plaža
Plaža
plaža
Plaža
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Bar
Wellnes i SPA centar
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila
Enterijer kupatila

Amara Premier Palace

Барцино препорачува
Растојание од
  • Аеродрома: 40 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt