Одлична цена
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Spoljašnji bazen
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Eksterijer hotela
Plaža
Plaža
Tobogani
Tobogani
Izgled terase
Izgled terase
Izgled terase
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran
Dodatni sadržaj
Bar
Bar
Bar
Bar
Dvorište
Recepcija
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer sobe
Enterijer hotela
Enterijer kupatila
Барцино препорачува
Растојание од
  • Плажа: 250 m
  • Аеродрома: 65 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Last minute
Hit ponude
Kontakt