Hotel Turan Prince Ex. Sentido Turan Prince

Одличен квалитет
Hotel Turan Prince
Hotel Turan Prince
Hotel Turan Prince
Hotel Turan Prince
Hotel Turan Prince
Hotel Turan Prince
Hotel Turan Prince

Hotel Turan Prince Ex. Sentido Turan Prince

Барцино препорачува
Растојание од
  • Центар: 3000 m
  • Аеродрома: 55 km
Сместувањето поседува
Видови на транспорт

Опис

Cene

Услови за патување

Програма за патување

Напомена

Испратете ни го вашиот впечаток:

Početna
Hit ponude
Kontakt