Вработување

Туристичката агенција Barcino Tours објавува оглас за нови вработени.

1. Референт за продажба во филијали во Нови Сад, Белград, Зрењанин, Крагуевац, Чачак и Лесковац за сезона 2022. година:

Услови:

 • Најмалку шести степен на образование,
 • Со задолжително искуство во предметната дејност од најмалку две години,
 • Познавање на агенциски бизнис,
 • Компјутерски вештини,
 • Познавање на најмалку еден странски јазик.

2. Product Manager во експозитурата во Белград и Нови Сад:

Услови:

 • Најмалку шести степен на образование
 • Со или без искуство во управување со дестинации
 • Познавање на агенциски бизнис најмалку три години
 • Компјутерски вештини
 • Напредно познавање на англиски јазик
 • Изразени лидерски и менаџерски вештини
 • Познавање на работа во еден од системите за хотелски резервации
 • Желба за напредување и усовршување

4. Водич – Трансфер во текот на летната сезона ЛЕТО 2022. за трансфери за следните рути:

 • Халкидики – Касандра,
 • Халкидики – Ситонија
 • Олимписка ривиера
 • Тасос
 • Аспровалта, Врасна, Ставрос
 • Јонскиот регион
 • Евија и Скијатос

Услови:

 • Поседување лиценца за групна придружба,
 • Познавање на најмалку еден странски јазик,
 • Со искуство во предметната дејност.

5. Претставник на агенцијата во текот на летната сезона ЛЕТО 2022. година на следните дестинации:

 • Халкидики – Касандра,
 • Халкидики – Ситонија,
 • Олимписка ривиера,
 • Тасос,
 • Аспровалта, Врасна, Ставрос,
 • Јонскиот регион,
 • Евија,
 • Турција – регион Анталија,
 • Кушадаси,
 • Египет – Хургада.

Услови:

 • Познавање на најмалку еден странски јазик
 • Со или без искуство во предметната активност
 • Задолжителна возачка дозвола

Вашите биографии можете да ги испратите на е-маил адресата на компанијата [email protected].

Početna
Hit ponude
Kontakt